2021 KASIM AYI YENİ AY’I

2021 KASIM AYI YENİ AY’I

KASIM YENİ AY’I

5 Kasım Cuma günü saat 00:14’de Akrep burcunda gerçekleşek Yeni Ay’da

Uranüs aynı derece ile Yeni Ay diziliminde olması(0°07′) bu yeni ay’ın, bizi huzursuz ve endişeli hissettirebilecek ani değişiklikler ve beklenmedik karşılaşmalar ve olaylar getiriyor. Bu yeni bir duygu değil çünkü son 3 ayda yeni ayların ana teması özellikle değişim oldu.

Değişime uyum sağlamayı öğrenmek, kendimizi toplumdan ya da ortamımızdan daha az kopuk hissetmemize yardımcı olacaktır. Açık fikirli olmak, ileriye dönük daha iyi bir yol sunan herhangi bir değişiklikten heyecan verici fırsatlar doğabilir. İsyan etmenin, değişiklikleri zorlamanın veya değişime direnmenin zamanı değil.

Ancak yine de büyük ihtimalle düzensizlik, isyanlar ve yenilikler gerçekleşecektir.

Ayrıca, aşı karşıtı faaliyetlerle ilişkili olarak Coronvirüs salgınında ve hükümet kısıtlamalarında beklenmedik değişiklikler olabilir. Bu çeşitli ülkeler içinde geçerlidir. (Bak coğrafi astroloji)

Bu, azınlıklar, eksantrikler, dışlanmışlar ve uyumsuzlar için özellikle zor bir ay evresi olacak. En iyi seçenek, adeta düşük bir profil içinde olmak ve şimdilik akışa devam etmeye çalışmaktır.

Uranüs tarafından yönetilen tüm bu konular, Güneş ve Ay’ın muazzam gücü bir araya geldiğinde çok fazla muhalefetle karşı karşıya kalacağız özellikle, hükümetler ve hakim kamuoyu ile..

Yeni aylar genellikle 4 hafta sürer. Ancak 4 Kasım yeni ayının etkisi, 19 Kasım ay tutulmasına kadar sadece 2 hafta sürer ve bu, Mayıs 2021’de başlayan bir tutulma evresindeki son yeni ay olacaktır. önceki tutulmalara bakın ve uzun vadeli planlarımızın nasıl işlediğini görelim, bu çok önemlidir..

Yeni Ay Anlamı

Güneş kavuşumu Ay , bir döngünün sonunu ve 28 günlük yeni bir döngünün başlangıcını temsil eder. Canlandırıcı bir enerji ve inisiyatif patlaması verir. Ama aynı zamanda irrasyonel olmayan duygusal, çok soğuk ve hesaplayıcı olmayan duygusal denge de getirir.

Bu nedenle, yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir sayfa açmak veya yeni bir projeye başlamak için harika bir zaman. Ayrıca ilerleme kaydetmenin yeni ve yaratıcı yollarını ararken eski alışkanlıkları, davranışları ve inançları da sorgulayabilirsiniz.

Not: ABD’ de yapılmış araştırma Johns Hopkins Ünüversitesince yapılmış araştırmada,

ABD nüfusunun % 87’sine virüs bulaşmamıştır.

ABD nüfusunun %13’ü virüse yakalanmıştır.

Virüse yakalanan kişilerden SADECE %1,61’i bu nedenle vefat etmiş.

https://m2labs.wordpress.com/jinn-stats/

Oranlara bakılırsa nedenli bir yalanın tam göbeğinde durduğumuzu ve bu yalanların insan hayatında ne gibi tehditler ve tehlikeler getirdiği ortadadır.

Gerçek tek olması gerekiyor….

Ayrıca Ortadoğu aydınlanmamış ruhlar geçiş istasyonudur, bunu da unutmamalıyız..

Astrolog Derya Trendastro

No Comments

Post A Comment